Fég vízmelegítő

Régi, állandó őrlángos, 25-35+ éves Fég, Fégtherm átfolyós gázüzemű kéményes és külső fali parapet vízmelegítő alábbi típusait vállaljuk Budapesten és a környező településeken javítani, üzemben tartani, felújítani több évtizedes bevált technológiával, garanciával: Fég V4, ZV4, MV4, MV19, MV21 MZV19.

 1. Fég vízmelegítő tisztítás

  Fég vízmelegítő tisztítás

  Fég vízmelegítő tisztítása kötelező feladat, a gázkészülék minden elégetett köbméter gázhoz 5-6 köbméter levegőt használ el, a levegőben lévő por egy része lerakódik a gázégőben, gyújtóláng égőben, hőcserélőben, nem kérdéses, emiatt a készülék le fog állni, ezt csak a tisztítás tudja megelőzni.

  Elhanyagolt Fég vízmelegítő használata korom megjelenésével jár, jelentősen drágább a korom eltávolítása, sokszor a helyszínen nem is elvégezhető, csak műhelyben megfelelő vegyszerek használatával. Kerülje el a kellemetlenséget, hétvégén, ünnepnap ne maradjon melegvíz nélkül.

  Bővebben

 2. Fég vízmelegítő karbantartás

  Fég vízmelegítő karbantartás

  A karbantartás célja a meghibásodás megelőzése, a tisztítás elvégzése után működés közben felmérjük a vízmelegítő műszaki állapotát. 

  Az elhasználódott alkatrészeket kicseréljük, amennyiben szükséges, a kazán testben lerakódott vízkövet műhelyben erre a célra kialakított géppel eltávolítjuk, jelentősen meghosszabbítva az élettartamát, csökken a gázszámla, a lerakódott vízkő dugulást okoz, hőszigetelő képessége növeli a gázszámlát, a kazántest vörösréz lemez anyaga szétég a megfelelő hűtés hiányában, jelentős költség a kazántest cseréje.

  Bővebben

 3. Fég vízmelegítő javítás

  Fég vízmelegítő javítás

  A fég vízmelegítő javítását a felszerelés helyén végezzük, az elhasználódott alkatrész cseréjével, természetesen a tisztítást is elvégezzük.

  Rendelkezünk a máshol már nem kapható, hiánycikk alkatrészekkel is, megbízhatóan, garanciával végezzük a vízmelegítő javítását. Kérjük győződjön meg a vízmelegítő pontos típusáról, hogy a szükséges alkatrész a szerelőnél legyen, lehetőleg ne legyen szükség egy újabb kiszállásra, növelve a költségeket.

  Bővebben

 4. Fég vízmelegítő felújítás

  Fég vízmelegítő felújítás

  A Fég vízmelegítő felújítását minden esetben műhelyben végezzük, csak így biztosítható a kiváló minőség, több évtizedes bevált módon végezzük el garanciával.

  A felújított Fég vízmelegítő gyakorlatilag egy új készüléknek megfelelő műszaki állapotú, évenkénti karbantartással még sok sok évig működőképes, olcsóbb, mint egy új elektronikával túlbonyolított nyugati gyártmány felszerelése, nincs engedélyeztetési nehézség a különböző hivatalokkal, gyors, egyszerű, gazdaságos. Ma már rövid életű vízmelegítőket gyártanak, hiszen nyugaton 6-10 évente lecserélik egy modernebb típusra, ezért nem gyártanak már több évtizedig működő, gazdaságosan javítható vízmelegítőt. A régi, 25-35+ éves Fég vízmelegítők már bizonyították megbízhatóságukat.

  Bővebben